Blog

Advertenties

Hoi! Leuk dat je op onze website kijkt. Hier vind je informatie over de repetities, de dirigent en over de optredens die wij geven.

Repeteren

1

Wij repeteren elke donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur in Buurtcentrum Oranjewijk, aan Prinsesseweg 44-1! Heb je interesse om lekker nootjes te komen zingen bij ons koor, dan ben je altijd welkom om te komen kijken! We zijn een gemengd koor, houden geen audities en onderscheiden ons daarom van veel andere studentenkoren in Groningen.

We zingen verschillende nummers, van popnummers tot liedjes in gekke talen. Tijdens de repetitie studeren we deze nummers met heel het koor en Tobias in, plus een gezellige pauze tussendoor. En nu de kerst eraan komt, is het ook tijd voor de gezonde kerstnummers; “Jingle Bells”, “White Christmas”, “Run, run to Bethlehem” en last but zeker not least “God rest you merry gentlemen”. Onder leiding van Tobias Bethlehem zingen we de sterren van de hemel op kerstmarktjes in bijvoorbeeld Zeijen en Landgoed Nienoord!

 

 

Optredens

Als koor hebben wij meerdere optredens per jaar, wat varieert van kerstoptredens tot een eigen geschreven musical. We verzorgen ook optredens voor externe partijen. Wilt u dat Bathroom Scenario bij u komt optreden? Neem dan contact op bij het contactformulier. We proberen zo snel mogelijk gehoor te geven aan het verzoek!

5
Tijdens het optreden op de kerstmarkt de Oranjerie in Zeijen gaan we geheel in Dickens-stijl! Elk jaar een heel leuke ervaring!

Ook onze jaarlijke musical, die we helemaal zelf schrijven, is een grote hit! Met veel humor en mooie nummers maken we er elke jaar een feest van. Benieuwd naar de musical van vorig jaar? Lees maar even mee!

“Wereldvrede? Check.
100% groene energie? Check.
Een gefrustreerde duivel? Dubbelcheck.

Dankzij de geavanceerde technologie is er nergens meer oorlog, en draait de hele planeet op groene energie. Iedereen is tevreden en begaat nauwelijks meer een zonde, tot grote ergernis van de duivel. Natuurlijk zijn er nog een paar zieltjes die zich tegoed doen aan fraude of sjoemelsoftware, maar over het algemeen is het verdacht stil in de Hel.
Gelukkig is hier een oplossing voor! Het is tegenwoordig mogelijk om als sterveling af te reizen naar de Hel voor een spannende vakantie. Maak gebruik van de gratis rondleiding langs de Hellepoort en de martelkamers, of kom compleet tot rust in het bubbelbad dat verwarmd wordt door het Vagevuur! Misschien ziet u zelfs wel de duivel in haar natuurlijke omgeving!”

6